Warning: Declaration of WC_Speedy_Shipping_Method::calculate_shipping($package) should be compatible with WC_Shipping_Method::calculate_shipping($package = Array) in /home/ceracrylcom/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-speedy-shipping-method/class-speedy-shipping-method.php on line 1088
Доставка - Ceracryl
Боядисвай с лекота и стил!

CERACRYL

FB. INST.

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриерска фирма „Спиди“. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

От три работни дни от деня на поръчката.

 

ВАЖНО!!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от съответния куриер и официалните празници на Република България.

 

При всички случаи Керакрил ООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно – При невъзможност или затруднение за връчване лично на адреса, пратките се връчват както следва: 1. за служебен адрес на лице с месторабота на адреса, като се отбелязват името и длъжността/отдела на лицето, получило пратката. 2. за домашен адрес на член от домакинството, като се отбелязват името на лицето, получило пратката, и връзката му с получателя. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение не по вина на Керакрил ООД и/или куриера, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, когато получател неоснователно откаже да приеме дадена пратка.

Стандартната цена за доставка до адрес на територията на България , за 1кг. – 6,00лв. без ДДС

Поръчки направени, чрез сайта се калкулират и виждате стойността на доставката веднага.

За продукти над 180кг е Карго – пратка, в такъв случай наш сътрудник ще се свърже с Вас.

Абонирай се, за да получиш Тенденции 2020

Call Now Button